مدهزینه بازیابی اطلاعات :
هزینه بازیابی اطلاعات هارد من چقدر میشود ؟ و مبلغ بازیابی اطلاعات بر چه مبنایی محاسبه میشود ؟ آیا حجم اطلاعات در میزان هزینه بازیابی اطلاعات تاثیر دارد ؟ هر گیگا بایت اطلاعات چقدر هزینه خواهد داشت ؟ آیا ظرفیت هارددیسک در میزان هزینه بازیابی اطلاعات آن تاثیر دارد ؟ آیا هزینه این مرکز بازیابی اطلاعات معقول است ؟ چرا بعضی از شرکت ها یا مراکز بازیابی هزینه های خیلی بالاتری مطالبه میکنند ؟ آیا اطلاعات من ارزش این هزینه بازیابی را دارد ؟ آیا هزینه ایی بعنوان ورودی ابتدای کار ( مانند برخی مراکز بازیابی ) باید پرداخت کنم ؟
اگر اطلاعات مورد نظرم بازیابی نشود چه ؟ آیا هزینه ایی باید بپردازم ؟ اگر اطلاعاتم کامل بازیابی نشود چه ؟ آیا باید هزینه کامل را بپردازم ؟ اگر حین انجام بازیابی منصرف شوم چه ؟ چقدر باید پرداخت کنم ؟ دستمزد بازیابی اطلاعات را باید قبل از آغاز کار و در ابتدا پرداخت کنم ؟ بابت بررسی و امکان سنجی بازیابی اطلاعات هم باید هزینه پرداخت شود ؟ برای تامین قطعه یا خرید هارددیسک مشابه چقدر باید هزینه کنم ؟ آیا با هزینه بازیابی اطلاعات ، هارددیسک هم تعمیر میشود و قابل استفاده است ؟ برای کپی اطلاعات و دریافت آن هم باید هارددیسک دیگری تهیه کنم ؟ در صورت تعویض قطعه معیوب و نا موفق بودن در بازیابی اطلاعات چقدر هزینه باید بپردازم ؟ دستمزد جراحی دیسک چقدر است ؟ مبلغ هزینه بازیابی از هزینه جراحی هارددیسک مجزا است ؟ آیا هزینه های ارسال و بازگشت هارددیسک هم در هزینه بازیابی حساب کردید ؟
اینها سوالاتی است که مشتریان رسانه افزار در اولین دقایق حضور ، یا مکالمه تلفنی از همکاران ما بپرسند. یا در ذهن خود با آن در گیر میشوند.
شیوه های محاسبه هزینه بازیابی اطلاعات
ارزانترین راه برای بازیابی استفاده از نرم افزارهای بازیابی اطلاعات :
ما به طور طبیعی ترجیح می دهیم که قبل از انجام هرگونه تغییرات و بازیابی با ما تماس بگیرید. بخصوص که در صورت خرابی هارد دیسک ، نرم افزارها می توانند به پلاتر یا هد هارد دیسک آسیب برساند. و بازیابی سخت افزاری را سخت تر یا غیر ممکن کنند پس محصولات نرم افزاری را کلاً پیشنهاد نمی دهیم. به علت آنکه احیاناً از تخریب بیشتر به یک هارد درایو آسیب دیده جلو گیری کنیم . اما صد در صد موارد هم این چنین نیست . اما نمیشود ریسک کرد وقتی اطلاعات مهمی از دست دادید .
شیوه ها و روشهای مختلفی برای دریافت مبلغ و روند تسویه حساب در مراکز بازیابی اطلاعات در کل دنیا وجود دارد . اما در بازار ما چه خبر است ؟ بعضی موسسات در هنگام پذیرش علاوه بر دریافت مبلغ قابل توجهی بعنوان ورودی یک قرارداد با مفاد کاملاً یکطرفه و تماماً به نفع خود با مشتری می بندند. که با اینقرارداد کاملاً به مرکز بازیابی اختیار میدهد که هر هزینه ای از مشتری درخواست کنند ایشان بایستی پرداخت کند. احیاناً در صورت انصراف جریمه نیز باید بپردازد .
روشهای متداولی جهت محاسبه و دریافت هزینه بازیابی اطلاعات در مراکز مختلف در خارج و داخل کشور وجود دارد. که به نظر ما برخی از آنها هم ممکن است معقول و مناسب نباشد.
در ادامه به چندین شیوه که در طی این سالیان برخورد کرده ام را به نوعی تفکیک و دسته بندی کرده ام . و البته موارد و شیوه های دیگری هم ممکن است باشد .
۱- شیوه محاسبه مدت زمان مصرفی یا “labor time spent” :
در این روش هزینه نهایی بازیابی اطلاعات اعلام نمیشود. بلکه هزینه هر ساعت کار بازیابی اعلام میکنند. هزینه نهایی به زمان مصرفی جهت آن کار بستگی خواهد داشت که در انتها محاسبه و دریافت میکنند .
-
-
در مواردی که بدلایلی زمان بازیابی بدون نیاز به حضور متخصص طولانی باشد مانند زمان کپی کردن اطلاعات یا جستجوهای طولانی تناسب بین نرخ و کاردرست نیست و برعکس .
-
-
-
در این شیوه این شبه بوجود میاید که اگر مرکز بازیابی، مدت زمان بررسی مشکل را طولانی کند یا اساساٌ اشکال قابل حل نباشد یا دانش و تجهیزات و تجربه کافی را نداشته باشد. ممکن است بواسطه آن مدت افزایش یابد و مراجعین متضرر شوند و مرکز بازیابی اطلاعات منفعت بیشتری میبرد. و این در حالیست که اکثریت قریب به اتفاق مشتریان حاضرند هزینه بیشتری بدهند ولی زمان کمتری صرف بازیابی بشود . پس منافع طرفین باهم در تضاد خواهد بود .
-
-
از همه بدتر آنکه هیچیک از طرفین نه مرکز بازیابی و نه مراجعه کننده از ابتدا از مبلغ دقیق کل هزینه مطلع نیستند. چون مدت زمان لازم برای بازیابی دقیق معلوم نیست.
۲- شیوه دریافت هزینه حجمی یا “Per GB Recovered” :
در این روش بر اساس حجم اطلاعات بازیابی به ازای هر گیگابایت اطلاعات مبلغی به عنوان هزینه بازیابی دریافت میکنند.
-
-
این روش در برخی نرخنامه های قدیمی سازمانهای متولی نرخگذاری خدمات انفورماتیک در داخل ایران قبلاٌ استفاده میشد. و بنده در سایر کشورها هم نمونه مشابه آن را مشاهده کردم . به تازگی هم برخی از شرکتهای بازیابی هستند که به ازای هر گیگا بایت یک دلار هزینه میگیرند البته این به نظر شخص بنده یک شیوه کاملا غلط در نرخ گذاری است . و در صورت مواجهه از آنها اجتناب کنید . چون نه تنها در زمان صرفه جویی نخواهید کرد، بلکه پول زیادی را هم باید پرداخت کنید.
-
-
-
عیب این روش آنست که نوع و شدت اشکالی که باعث از دست رفتن اطلاعات است در میزان دستمزد دخالتی ندارد .
-
-
-
در مواردی که فقط حجم کمی اطلاعات موجود بوده ولی اشکال جدی پیش آید ، تناسب بین نرخ و کار درست نخواهد بود و برعکس .
-
-
-
تجهیزات و تجربه کارشناس و کیفیت نتیجه هم در این نرخ گذاری دخیل نیست .
-
-
از همه بدتر آنکه هیچیک از طرفین نه مرکز بازیابی و نه مراجعه کننده تا آخرین مرحله از مبلغ هزینه مطلع نیستند.چون از حجم اطلاعات قابل بازیابی اطلاعی ندارند. این برای طرفین غالباً خوشایند نیست .
۳- شیوه دریافت هزینه ورودی یا “Entrance fee ” :
در این روش بعنوان هزینه ورودی مبلغ ثابتی دریافت میشود و سپس بررسی و هزینه بازیابی اعلام میشود . در این مدل هزینه اولیه که بعنوان ورودی دریافت میشود معمولا هزینه بررسی و امکان سنجی کارشناسانه است. و با عدم امکان بازیابی نیز مسترد نمیشود . و در صورت بازیابی موفق هزینه ثانویه ایی هم دریافت میگردد .
-
-
این روش هم در برخی نرخنامه های سازمانهای متولی نرخگذاری خدمات انفورماتیک در داخل ایران و مراکز بازیابی در سایر کشورها استفاده میشود . بعنوان مثال شرکت کرول آنترک که اینجانب سعید زاهدی هم پارتنر آن هستم نیز از این شیوه استفاده میکند و حداقل مبلغ هفتاد و پنج پوند بعنوان هزینه بررسی و امکان سنجی را ابتدا دریافت میکند .
-
-
-
در این شیوه این شبه بوجود میاید که اگر مرکز بازیابی، پذیرش را انجام دهد هزینه ورودی را دریافت میکند حتی اگر فرصت بررسی مشکل را هم پیدا نکند یا اساساٌ اشکال قابل حل نباشد یا دانش و تجهیزات و تجربه کافی را نداشته باشد هم درآمدی حاصل کرده است .
-
-
این روش میتواند منبع درآمدی برای مراکزی که در این شغل حرفه ایی نیستند بوجود آورد مخصوصاً اگر هزینه ورودی مبلغ قابل توجهی باشد .
۴- شیوه دریافت هزینه حجمی + ورودی یا “Entrance fee” + “Per GB Recovered” :
در این روش بعنوان هزینه بررسی و یا ورودی مبلغ ثابتی دریافت میشود. سپس بر اساس حجم اطلاعات قابل بازیابی به ازای هر گیگابایت اطلاعات مبلغی به عنوان هزینه بازیابی دریافت میکنند. در این شیوه هزینه اولیه که بعنوان ورودی دریافت میشود معمولا هزینه بررسی و امکان سنجی کارشناسانه است که احیاناٌ در صورت بازیابی نشدن اطلاعات مبلغ را هم مسترد نمیکنند.
-
-
این روش هم در نرخنامه های سازمانهای متولی نرخگذاری خدمات انفورماتیک در داخل ایران از جمله شورای عالی انفورماتیک استفاده میشد و در سایر کشورها نمونه مشابهی مشاهده نکردم .
-
-
این روش هم تمامی معایب شیوه دریافت هزینه بر مبنای حجم و شیوه دریافت هزینه ورودی را تواماً دارد.
۵- شیوه دریافت هزینه ثابت یا “Fixed wage” :
-
-
در این روش هزینه بازیابی اطلاعات قبل از انجام معین است. برای موارد مختلف ثابت است و به ندرت متغیر میباشد. در ایران این شیوه مرسوم نیست و در خارج از ایران هم به ندرت انجام میشود اما مراکزی هستند که با نرخ ثابت سیصد یا چهارصد دلار همه نوع خدمات بازیابی را انجام میدهند .
-
-
-
معمولاً موسسات نه چندان حرفه ایی یا نه چندان رسمی به این شکل عمل میکنند .
-
-
-
عیب این روش آنست که نوع و شدت اشکالی که باعث از دست رفتن اطلاعات است در میزان دستمزد دخالتی ندارد .
-
-
در مواردی که فقط حجم کمی اطلاعات وجود داشته و یا اشکال خیلی جدی نیست تناسب بین نرخ و کار درست نخواهد بود و برعکس .
۶- شیوه دریافت هزینه در ابتدای کار یا “Deposit” :
-
-
در این روش هزینه بازیابی اطلاعات قبل از انجام و حین پذیرش دریافت میشود و در صورت انجام بازیابی اطلاعات با موفقیت هزینه دیگری دریافت نمیگردد. در صورت عدم امکان بازیابی اطلاعات درصدی از هزینه برگشت میشود. که ممکن است این مبلغ مرجوعی از ۵۰ تا ۹۰ درصد هزینه اولیه متغیر باشد. در ایران این شیوه مرسوم نیست و در خارج از ایران هم به ندرت انجام میشود.
-
-
-
این شیوه عمدتاً در مراکز خیلی معتبر و کاملاً مجهز کاربرد دارد.
-
-
برای اشکالات خیلی جدی و پیچیده و زمان بر و گران استفاده میکنند .
۷- شیوه دریافت هزینه در انتهای کار یا “fixed predetermined wage” :
-
در این روش هزینه بازیابی اطلاعات ثابت و از پیش معین است ، ولی بعد از پایان بازیابی دریافت میکنند. و معمولاٌ در صورت بازیابی اطلاعات با موفقیت کامل ، هزینه دریافت میکنند و در صورت عدم امکان بازیابی اطلاعات درصدی از هزینه که ممکن است این مبلغ از ۵۰ تا ۰ درصد هزینه باشد دریافت میشود.
۸- شیوه دریافت هزینه ارزیابی و برآورد یا “Evaluations fee” :
-
-
در این شیوه ابتدا یک هزینه بابت آنالیز اولیه و امکان سنجی و برآورد هزینه دریافت می کنند و سپس ظرف یک یا چند روز هزینه نهایی برآورد و اعلام می شود و در صورت موافقت مشتری فرآیند بازیابی آغاز میشود . در صورت انصراف مشتری بعد از مرحله برآورد هزینه ، مبلغی دریافت نمی شود اما هزینه اولیه آنالیز به هیچ عنوان مسترد نمیگردد.
-
-
-
این روش هم در برخی نرخنامه های سازمانهای متولی نرخگذاری خدمات انفورماتیک مانند شورای عالی انفورماتیک یا سازمان نظام صنفی رایانه در داخل ایران و مراکز بازیابی در سایر کشورها استفاده شد . بعنوان مثال شرکت کرول آنترک نیز از این شیوه استفاده میکند و حداقل مبلغ هفتاد و پنج پوند ( بسته به نوع خدمات ) بعنوان هزینه بررسی و امکان سنجی را ابتدا دریافت میکند .
-
-
-
در این شیوه این شبه بوجود میاید که اگر مرکز بازیابی، پذیرش را انجام دهد هزینه ورودی را دریافت میکند حتی اگر فرصت بررسی مشکل را هم پیدا نکند یا اساساٌ اشکال قابل حل نباشد یا دانش و تجهیزات و تجربه کافی را نداشته باشد هم درآمدی حاصل کرده است .
-
-
این روش میتواند منبع درآمد خوبی برای مراکزی که در این شغل خبره نیستند بوجود آورد .
۹- شیوه ارزیابی و برآورد رایگان با “Free Evaluations” :
-
-
در این شیوه بابت آنالیز اولیه و امکان سنجی و برآورد زمان و هزینه مبلغی دریافت نمی شود و ظرف یک یا چند روز هزینه نهایی برآورد و اعلام می شود و در صورت موافقت مشتری فرآیند بازیابی آغاز میشود . در صورت انصراف مشتری بعد از مرحله برآورد هزینه هم ، مبلغی دریافت نمی شود.
-
-
این روش هم در برخی شرکتهای معتبر مانند شرکت رسانه افزار از ابتدای تاسیس یعنی بیش از بیست و پنج سال پیش در تهران و مراکز بازیابی موفق در سایر کشورها مورد اجراست . بعنوان مثال شرکت سکیور دیتا ریکاوری آمریکا که با شرکت رسانه افزار همکاری هم دارد نیز از این شیوه استفاده میکند و بعنوان هزینه بررسی و امکان سنجی مبلغی را دریافت نمیکند .
۱۰- شیوه تضمینی : هزینه فقط در صورت بازیابی اطلاعات یا “No Data Recovered, No Fee” :
-
-
در این شیوه برآورد زمان و هزینه اعلام می شود و در صورت موافقت مشتری فرآیند بازیابی آغاز میشود و هزینه بازیابی اطلاعات بعد از پایان بازیابی و تحویل اطلاعات دریافت میشود و معمولاٌ در صورت بازیابی اطلاعات با موفقیت کامل ، هزینه دریافت میگردد و در صورت عدم امکان بازیابی اطلاعات هیچ هزینه ایی دریافت نمیشود.
-
-
این روش هم در برخی شرکتها مانند شرکت رسانه افزار و در سایر کشورها هم موجود اسدیده میشود . بعنوان مثال شرکت سکیور دیتا ریکاوری آمریکا هم از این شیوه استفاده میکند و فقط در صورت بازیابی اطلاعات هزینه دریافت میکند .
روند دریافت هزینه بازیابی اطلاعات در رسانه افزار :
برآورد و ارزیابی رایگان Free Evaluations در رسانه افزار :
ما از شما هزینه ای بابت ارزیابی و امکان سنجی و برآورد زمان و هزینه بازیابی اطلاعات نمیگیریم . از آنجا که هزینه های بازیابی اطلاعات و نرخ ثابت ما، قبل از تماس شما محاسبه میکنیم ، برای ارزیابی وضعیت موجود در تجهیزات شما نیاز به ارزیابی دقیق هزینه های خود برای هر مورد نداریم.
بر خلاف بسیاری از مراکز ، از تجربه بازیابی اطلاعات خود برای محاسبه میانگین هزینه برای زمان و هزینه کار خود استفاده می کنیم تا قیمت ها را به طور واقعی تعیین کنیم و هر هزینه ای که لازم است در هزینه های شما اعمال شود، در نرخ بازیابی موفق شما در نظر میگیریم.
عدم محاسبه مدت زمان یا “labor time spent” در رسانه افزار :
به نظر بنده و همکاران قیمت شرکتهای بازیابی اطلاعات قاعدتاً باید بر اساس “زمان مصرفی هر کار”، مثلاً شبیه کار یک کلینیک و پزشک جراح در یک عمل جراحی محاسبه شود . و قاعدتاً فاکتورهای مهارت ، خبره گی و تجربه و استفاده از تجهیزات و تکنولوژی گران قیمت در مبلغ واحد دستمزد در نظر بگیریم . اما مبلغ کل و نهایی را باید خود متخصص با توجه به سوابق و نمونه های مشابه تعیین و بصورت مبلغ ثابت به مراجعه کننده اعلام کند نه آنکه مبلغ هر ساعت کار را اعلام کند و باعث گیج شدن مشتری و نامشخص بودن هزینه در ابتدای کار بشود .
عدم دریافت هزینه حجمی یا “Per GB Recovered” در رسانه افزار :
در مواردی که فقط حجم زیادی اطلاعات باشد ولی اشکال خیلی ساده ایی است تناسب بین نرخ بازیابی و کار درست نیست و برعکس .
و به نظر میرسد هر گونه قیمت گذاری عملیات بازیابی اطلاعات چه سخت افزاری و چه نرم افزاری بر مبنای مقدار داده های قابل بازیابی به نحوی متقلبانه است .
هزینه بازیابی اطلاعات باید براساس تجهیزات و ابزارآلات و زمان کار توسط کارشناس و متخصص و …. باشد و حجم اطلاعات ریکاوری چندان با هزینه بازیابی اطلاعات مرتبط نمی باشد.
دریافت هزینه در انتهای کار یا “fixed predetermined wage” در رسانه افزار :
دررسانه افزار هزینه بازیابی اطلاعات ثابت و از پیش معین ولی بعد از پایان بازیابی دریافت میکنیم و در صورت بازیابی اطلاعات با موفقیت کامل ، هزینه می پردازید .
عدم دریافت هزینه ورودی یا “Entrance fee ” در رسانه افزار :
در رسانه افزار بعنوان هزینه ورودی یا هزینه ثابت بررسی و امکان سنجی کارشناسانه دریافت نمی گردد .
شیوه تضمینی (هزینه فقط در صورت بازیابی No Data Recovered, No Fee ) در رسانه افزار :
ما مطمئن هستیم که می توانیم داده ها را از هر درایو یا رسانه ای که برای ما ارسال می کنید بازیابی کنید. در حقیقت، اکثر اطلاعات مشتری ما به طور کامل با بازیابی نرم افزاری یا سخت افزاری بازیابی می شود. با این حال، به عنوان تضمین اضافه، اطمینان حاصل کنید که اگر داده های شما را بازیابی نکنیم، هزینه ای نمیگیریم . به نظر یک وعده ساده است، اما بسیاری از مراکز هنوز هزینه های غیر ضروری را حتی زمانی که شکست می خورند دریافت میکنند .
شهرت ما برای نتایج موفق و هزینه های مناسب در بازیابی سخت افزاری و نرم افزاری است. ما اطمینان می دهیم که هر یک از برآوردهای هزینه بازیابی اطلاعات ما کاملاً روشن و واضح است، بدون هزینه های پنهان و عجیب و غریب . ما همیشه بهترین شیوه کاری را برای ارائه به شما با پایین ترین و مقرون به صرفه ترین قیمت بازیابی ارایه خواهیم کرد.
بهترین روش بدست آوردن قیمت دقیق بازیابی بر مبنای وضعیت رسانه و مشکل شماست ، پس با یک تماس تلفنی سریعاً از قیمت خدمات ما برای مشکل خود مطلع شوید :
۰۲۱-۵۷۸۶۷
حتی در مشکلات پیچیده، تنظیمات و آرایه های روی چند درایو و آسیب های شدید سخت افزاری ، ما قبل از اینکه حتی شروع کنیم، قیمت را به شما اطلاع می دهیم.
بدون دانستن جزئیات مشکل شما ارزیابی آن سخت است. هر مورد از دست دادن اطلاعات با دیگری متفاوت است و اگر چه ما می توانیم با “طبقه بندی” آنها را تا حدودی تفکیک کنیم بخصوص در مشکلاتی که معمول است.
یک دقیقه برای تماس مستقیم با مهندسین ما وقت بگذارید و با 57864-021 تماس بگیرید و هنگامی که ما اطلاعات کافی از مشکل شما داشته باشیم ، می توانیم به شما قیمت دقیق و سریع و جامعی برای بازیابی اطلاعاتتان بدهیم . همیشه این امکان پذیر است که قبل از اینکه درایو یا رسانه خود را برای ما بفرستید قیمت گذاری انجام شود . و برای مشتریان ما این به عنوان یک صرفه جویی بسیار ارزشمند و صرفه جویانه در زمان خواهد بود ، زیرا می دانند پس از ارسال چه چیزی باید انتظار داشته باشند و سوپرایز نمیشوند .
اما توصیه ایی که ما همیشه برای افرادی که به دنبال بازیابی اطلاعات هستند، داریم را بخاطر داشته باشید :
دریافت هزینه فقط بشرط بازیابی اطلاعات خواهد بود
محدوده قیمت در انواع بازیابی اطلاعات :
هر وضعیت بازیابی هارد دیسک با دیگری متفاوت است: برخی از آنها نیاز به اقدامات نرم افزاری دارند تا کار انجام شود که عمدتاً کم هزینه تر است . برخی از موارد بازیابی نیاز به تعمیرات سخت افزاری و حتی محیط تمیز یا برخی موارد هم مانند سرورها و استوریج ها با آرایه های پیچیده RAID که هزینه های بیشتری دارند و یا حتی ممکن است نیاز به خدمات سریع داشته باشید یا خدمات در محل سازمان خودتان یا خدمات در ساعات غیر اداری و تعطیلات یا سرویس ریموت از راه دور که هر کدام هزینه های جداگانه و متفاوتی دارند . با تمام این توضیحات ، یک مهندس بازیابی اطلاعات باید بتواند فوراً به سوال شما در مورد هزینه ها و سایر موارد پاسخ دهد.
تماس بگیرید:
۰۲۱-۵۷۸۶۷
اگر مراکزی برای تشخیص هزینه زمان زیادی طلب میکنند چند حالت دارد اول اینکه تسلط کافی به کار ندارند یا برای بازیابی از خدمات مرکز دیگری استفاده میکنند. و به نوعی واسطه هستند یا هدفشان جذب مشتری و تحویل گرفتن هارد یا رسانه مورد نظر بهر قیمتی است و بعد از گذشت دو یا سه روز مشتری با اعلام هزینه نامعقول و بالا روبرو میشود که نهایتاً با مشتری بر سر هزینه به چانه زنی میپردازند و گاهاً در صورت عدم توافق نهایی ممکن است آن مرکز اقدام به آسیب رساندن به دیتا یا کپی برداشتن از اطلاعات و امحاء کردن اصل دیتا کند تا در نهایت مشتری به ناچار فقط با آن مرکز مجبور به توافق و پرداخت باج شود و با ادعای اینکه مشکل پیچیده بوده و غیر از ما کسی قادر به انجام آن نیست، نتیجه نگرفتن سایر مراکز را توجیه میکنند.
در انتخاب یک مرکز بازیابی، شفاف بودن قیمتها قبل از سپردن هارد یا رسانه بسیار مهم است و عدم شفافیت میتواند مشکلات عدیده ایی را پس از برآورد بوجود آورد .
محدوده قیمت در بازیابی اطلاعات هارددیسکها :
-
بازیابی اطلاعات با مشکلات لاجیکالی مثل فرمت یا پاک کردن :
هنگامیکه هارد شما عمداً یا اتفاقی فرمت می شود شما می توانید با مراجعه به شرکت رسانه افزار و با هزینه ای کمی اطلاعات خود را بازیابی کنید . لازم به ذکر است که وقتی اطلاعات خود را از دست می دهید به هیچ عنوان اطلاعات جدید روی هارد یا حافظه خود کپی نکنید که ممکن است اطلاعات شما غیر قابل بازیابی شده یا هزینه بیشتری داشته باشد. همچنین توجه داشته باشید بازیابی اطلاعات پاک شده براساس نوع رسانه یا نوع فایل متفاوت بوده و در بعضی از موارد خاص مثل بازیابی فیلم ها از کارتهای حافظه ممکن است هزینه بیشتری از یک هارددیسک داشته باشد که در هر صورت همکاران ما پس از اشراف بر آن موارد، هزینه را اعلام می کنند.
-
بازیابی هارددیسکهایی که میان افزار یا فریم ور آن معیوب است :
اگر کامپیوتر شما پس از خاموش شدن و روشن شدن دیگر هارد شما را شناسایی نمی کند و مشکلات خرابی فیزیکی هم نداشته باشد , این نوع خرابی معمولاً مربوط به فریم ور هارددیسک بوده و این نمونه از خرابیها نیز پس از بررسی اولیه هارد بر اساس برند هارد و ظرفیت هارد اعلام هزینه میشود .
-
بازیابی هارددیسکهایی که هد یا موتور اصلی آن معیوب است :